понедељак, 24. март 2014.

Univerzitetsko prvenstvo Beograda, Kalemegdan (22.03.)

U subotu 22.03. na Kalemegdanu, održano je 17. po redu Univerzitetsko prvenstvo Beograda u orijentiringu.
Razlika u odnosu na obična takmičenja u toku sezone (otvorena prvenstva, prvenstva Srbije u kombinaciji – Kup Srbije, prvenstva Srbije) odnosi se na 2 kategorije – M21S (studenti do 26 godina) i Ž21S (studentkinje do 26 godina).
Nastupio sam u kategoriji studenata, trčeći za svoj fakultet – Ekonomski fakultet u Beogradu.

U konkurenciji 28 takmičara sa 6 fakulteta (Ekonomskog, Računarskog, Vojne Akademije, Elektrotehničkog, Građevinskog i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja) osvojio sam ubedljivo prvo mesto. Pobeda od 2 i više minuta u odnosu na drugoplasiranog, a još više u odnosu na ostale dovoljno govori o današnjoj trci, a isto tako i splitovi koji pokazuju da samo na 2 kontrole nisam imao najbolje prolazno vreme (4 sekunde na jednoj i 1 sekunda na drugoj).

Nisam imao ni jednu jedinu grešku, svaku kontrolu sam odradio na maksimalno koncentrisan način, svaka varijanta od kontrole do kontrole je bila na svom mestu, a i tempo trčanja je bio na izuzetnom nivou.
To je ono što zahtevam od sebe već duže vreme, jer znam da mogu da istrčim idealnu trku, samo je bitno da utičem svojom voljom da se kockice poklope: koncentracija, tačnost karte i odmorno telo, ništa više.


Rezultati          Splitovi


Нема коментара:

Постави коментар