уторак, 27. јун 2017.

Divčibare 25.06.

Ovo takmičenje, kao i mnoga ove sezone s obzirom na raznorazne malverzacije zbog kojih ne učestvujem na najbitnijem nastupu reprezentacije ove sezone, iskoristio sam kao brzinski predah od učenja s obzirom da je ispitni rok u punom jeku.

Trka - šta reći. Dovoljno je pogledati master sa svim kontrolama od prošogodišnjeg mediteranskog prvenstva i uporediti kontrole muške elite sa tom kartom. Nasumično povezane kontrole + 70% je na istim mestima i nešto sitno je pomereno. Interesantno je da je organizator poznat po tim stvarima, a u prilogu možete pogledati moje poređenje iz 2014. godine sa trkom iz 2012.

2012-2014. poređenje
Od druge do 10. kontrole sve uzbrdo. Suvišno je bilo šta komentarisati dalje. Džaba nekome nova i dobra karta kad ne zna da je iskoristi, a na stranu što i na 2 mesta između 8. i 9. kt nije doreambulisana karta, što znači da je staza rađena iz fotelje. Iz tog razloga sam i sam izgubio određeno vreme na ta 2 mesta. Osim toga, dugu varijantu nije imalo smisla da idem pravo (16-17 kt) posle nabijenog uspona u prvih 10 kontrola i sitne povrede koju sam zadobio na 14. kt, te sam išao okolo čisto da završim trku. 

Verujem da je barem rekreativcima i ljubiteljima sporta i prirode makar bilo lepo i da su uživali u lepom danu. Najjača seniorska kategorija koja se bori za mesto u reprezentaciji, ostvaruje rezultate na međunarodnom nivou i trenira na vrhunskom - odavno nikome nije bitna.


Rezultati                    Splitovi

Trek 2017
Master 2016



Нема коментара:

Постави коментар