понедељак, 1. октобар 2007.

Retrospektiva vol. 1 (2006. i 2007.) - početak

Pisano: 16.12.2018.

Već duže vreme planiram da skeniram stare karte jer mislim da još taj deo puzle nedostaje na blogu kakav želim da bude, uz naravno neke sitnice koje treba utegnuti - a la par linkova koji ne vode na pravu bazu podataka sa rezultatima, itd. Naravno, jednog dana će svi ovi podaci biti exportovani na sajt koji će biti drugačije dizajniran, ali ima vremena za to. 

Ovo je 1. u nizu retro postova koji će uslediti u narednih, nadam se, najviše 10 dana. U pitanju su trke na kojima sam nastupio od početka bavljenja orijentiringom (mart 2006. godine). Doduše, 2006. god. sam nastupio samo na 3 trke (prve 3 karte u nizu) iako sam počeo da treniram u martu, ali od 2007. do 2013-2014. godine broj trka je mnogo veći. Recimo, 2008. dostiže neki nivo koji je otprilike konstantan do 2013. godine kada sledi pad. Ovaj post nije mesto za polemiku zašto je to tako, ali jednog trenutka to će biti posebna tema moje analize kako takmičar treba da se razvija od najnižih starosnih kategorija do seniorskog nivoa kada tu treba i da se zadrži do kraja karijere i, kao druga tema, šta je potrebno da bi savez bio jedan funkcionalan sistem koji pruža perspektivu mladim i profesionalnim sportistima - ali kada dođe vreme za to.

Ove karte u prilogu su u skladu sa rezultatima koji su istaknuti u desnom delu menija i od podnožja ka vrhu bloga idu po godinama od 2006. do 2012. kada je blog i krenuo sa radom i tada se prelazi na klasičan sistem posta sa kartom, linkom na rezultate, tekstom i eventualno nekim slikama sa proglašenja, prirode, itd. Nekolicina karata nedostaje, ali recimo da je arhiva svih istrčanih trka ikada na nekih 95 od 100%. Jednog dana će biti poseban post sa arhivom i treninga na karti, koji su recimo na 60%, jer je toga zaista bilo na stotinu, pritom je dosta toga i po starim fajlovima sa gps trekovima, ali da zaokružim prvo i stavim tačku na ovu priču :)
























Нема коментара:

Постави коментар