понедељак, 23. април 2018.

Prvenstvo Srbije u Sprintu 2018

Smederevska Palanka 22.04.2018. (1) Kolonija, pre podne - kvalifikacije, (2) centar grada, posle podne - finale.

Ne bih mnogo dužio i razvijao priču široko, kao što nisam hteo ni bilo kakve žalbe da pišem - evidentno je da niko nikada u ovom savezu ne snosi odgovornost i posledice za svoje greške, tako da nema razloga trošiti energiju ni sada. Sreća je samo što sam svojim radom i prethodnim rezultatima već obezbedio mesto na svetskom seniorskom i svetskom univerzitetskom prvenstvu, pa naneta šteta nije toliko strašna - stipendija svakako nema evo već 10 godina, nikakvih drugih beneficija za najbolje seniore takođe, tako da je kategorizacija mrtvo slovo na papiru.  

Za razliku od prethodne dve godine, korak napred i 3. mesto. Iako je ovo sprint koji nije moja disciplina treba imati samopoštovanja i adekvatno vrednovati uložen rad i trud - da je finalna trka bila organizovana do kraja kako treba (3 krucijalne greške na karti, odnosno uživo na terenu), razlika između prvoplasiranih i mene bila bi još manja ili bi bila u moju korist, a svakako je nastavila da se topi u odnosu na prethodna PS u Sprintu. 
Bilo kako bilo, čestitam takmičarima koji su danas bili bolji od mene. Rad će svakako doći na naplatu pre ili kasnije, a i ostale kockice će se poklopiti. 

Sprint qual
Sprint final













Već sutra ovo takmičenje ostaje daleko u prošlosti i nastavlja se sa pripremama za dva najbitnija event-a sezone 2018. S obzirom da slede neke trke koje su na black listi rizičnih organizatora, a kojima se sveže pridružila još jedna ekipa, videćemo da li će se trčati još nešto ili samo Univerzitetsko prvenstvo Srbije na Košutnjaku i neka atletska disciplina.  

Нема коментара:

Постави коментар